ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο "κόλπο" για Μπογέ και η Μίντλεσμπρο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ομάδες φέρονται να διεκδικούν τον Λούκας Μπογέ. Μία εξ αυτών είναι η ΑΕΚ και οι άλλες δύο από Αργεντινή και Αγγλία σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρεται στο μέλλον του Λούκας Μπογέ ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Τορίνο και φέρεται να διεκδικείται από τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, η μία είναι η ΑΕΚ και οι άλλες δύο η Εστουντιάντες και η Μίντλεσμπρο.

Για την αγγλική ομάδα, στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι έχει γίνει και σχετική προσέγγιση προς την "γκρανάτα" για να γίνουν γνωστές οι απαιτήσεις της για τον Αργεντινό.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Λούκας Μπογέ εκπνέει το 2020 και η Τορίνο δεν φαίνεται να θέλει να τον ανανεώσει και να τον δανείσει εκ νέου. Περισσότερο οι Ιταλοί ενδιαφέρονται να βρουν ομάδα να τον πουλήσουν.

Επίσης, το toronews.net επισημαίνει ότι ο Μπογέ θα είναι αυτός που θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ ΑΕΚ, Εστουντιάντες και "Μπόρο". Όσον αφορά στους "κιτρινόμαυρους", πάντως, το ελληνικό ρεπορτάζ θέλει τον ίδιο τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία του για επιστροφή στην ΑΕΚ, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, διότι και η Τορίνο ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της στο 100%.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ