ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συνεχίζει την καταγγελία εναντίον του Περέιρα

ΑΕΚ: Συνεχίζει την καταγγελία εναντίον του Περέιρα
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει κανονικά της καταγγελία της εναντίον του αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, παρότι ο Πορτογάλος μένει στη θέση του και τη νέα σεζόν.

Ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, Μπιορν Βασάλο ανακοίνωσε πως ο Μέλο Περέιρα παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση κινείσαι το ενδιαφέρον, καθόσον όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ θέλει να καταγγείλει τον Πορτογάλο.

Για όσους δεν θυμούνται τι έχει συμβεί και η Ένωση "κυνηγά" τον Περέιρα, υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο α' βοηθός Τόρστεν Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Μπορς, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως βοηθός του VAR. Ο Σίφνερ ήταν κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο ως 4ος διαιτητής και ο Σβεν Γιαμπλόνσκι από 4ος που είχε οριστεί ανέλαβε εν τέλει το ρόλο του βοηθού VAR. Ο Γιαμπόλνσκι, λοιπόν, πήρε τη θέση του Μπορς πίσω από το μόνιτορ.

Για την αλλαγή σημειώθηκε ότι ο Σίφνερ ένιωσε στομαχικές διαταραχές το μεσημέρι του τελικού και ενημέρωσε τον Τσβάιερ, τον ρέφερι του αγώνα, για το πρόβλημα. Με τη σειρά του ο διαιτητής μίλησε με τον Περέιρα και ο αρχιδιαιτητής έπειτα από συζητήσεις με τους Γερμανούς ρέφερι αποφάσισε να γίνουν οι αλλαγές. Ωστόσο, το περιστατικό δεν γνωστοποιήθηκε προς τις ομάδες.

Έπειτα, λοιπόν, από την απόφαση για παραμονή του Περέιρα στη θέση του, από τα κεντρικά των "κιτρινόμαυρων" στο Μαρούσι προκύπτει ότι οι διαδικασίες για την καταγγελία θα συνεχιστούν κανονικά. Η καταγγελία της ΑΕΚ πιθανότατα θα κατατεθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, όμως ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, κι αυτό διότι το νομικό επιτελείο της Ένωσης εξετάζει όλο το πλάνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ