ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον Μπα και η απορία της "Marca"

Victoria Guimaraes' Abdoulaye Ba from Senegal celebrates after scoring against Rijeka during their Europa League Group I soccer match at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Paulo Duarte)
Victoria Guimaraes' Abdoulaye Ba from Senegal celebrates after scoring against Rijeka during their Europa League Group I soccer match at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει στα χέρια της προτάσεις από την ΑΕΚ και την Μπρεστ, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Αμπντουλαγέ Μπα.

Μπορεί ο 28χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός, Αμπντουλαγέ Μπα, πριν από λίγες ημέρες να υποστήριζε στο Sport24.gr ότι βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, η οποία δεδομένα ενδιαφέρεται τον τελευταίο μήνα για την απόκτησή του αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα του Βαγιέκας προς το παρόν έχουν παγώσει.

Τα όσα γίνονται στη συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησαν την " Marca" που έκανε ρεπορτάζ με το θέμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί η διοίκηση της Βαγεκάνο έχει στα χέρια της δύο προτάσεις. Η μία είναι από την ΑΕΚ και η άλλη από την Μπρεστ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται η διοίκηση της ομάδας δεν φαίνεταια ιδιαίτερα αποφασισμένη να τον πουλήσει κάτι που προκαλεί απορία στον δημοσιογράφο που υπογράφει το ρεπορτάζ.

Το πιθανότερο σενάριο αφορά τα λεφτά που υπολόγιζαν να πάρουν οι άνθρωποι της Ράγιο από τον παίκτη. Στα 28του χρόνια ο θηριώδης (1,97 ύψος) στόπερ εχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Πριν λίγους μήνες η Ράγιο είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων για την πώληση του από την Αλ Νασρ.

Προφανώς η Ράγιο Βαγεκάνο θέλει να βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία της από το 1,5 εκατομμύριο που φέρονται να προσφέρουν ΑΕΚ και Μπρεστ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ