ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα είπαν Ίβιτς - Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Τα είπαν Ίβιτς - Σιμάνσκι

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, διαβεβαίωσε τον Νταμιάν Σιμάνσκι ότι όλα βαίνουν καλώς με την περίπτωσή του, η διαπραγμάτευση με την Αχμάτ Γκρόζνι συνεχίζεται και ο Πολωνός θα μείνει στην ΑΕΚ.

Συνάντηση με τον Νταμιάν Σιμάνσκι είχε η ο Ίλια Ίβιτς το απόγευμα της Τετάρτης (3/6). Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τα είπε με τον Πολωνό μέσο και τον διαβεβαίωσε ότι ότι όλα βαίνουν καλώς με την περιπτωσή του.

Ο Ίλια Ίβιτς καθησύχασε τον κιτρινόμαυρο μέσο ότι η διαπραγμάτευση με την Αχμάτ Γκρόζνι συνεχίζεται και όλα κινούνται προς τη σωστή πορεία για να μείνει ο 24χρονος στο Δικέφαλο και μετά το πέρας του δανεισμού του από τη ρωσική ομάδα.

Το Sport24.gr άλλωστε σας ενημέρωσε στις 29 Μαΐου για τα διαπραγματευτικά χαρτιά της ΑΕΚ προκειμένου ν' αποκτήσει τον παίκτη και να τον κάνει οριστικά δικό της.

Έτσι κι αλλιώς η Ένωση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε ανοικτή επικοινωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι και διαπραγματεύεται την αγορά του Σιμάνσκι, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και αποτελεί βασικό στοιχείο για την ομάδα που θέλει να χτίσει ο Μάσιμο Καρέρα για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Ο Μπλάνκο θυμήθηκε την "Αγιά Σοφιά"
ΑΕΚ: Με το δίκαννο Ολιβέιρα - Αραούχο έτοιμο, είναι το φαβορί για τη 2η θέση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ