ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το ταξίδι του πατέρα Πόνσε στην Ελλάδα και οι δύο δρόμοι της Ένωσης

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πατέρας κι ατζέντης του Εσεκιέλ Πόνσε, Ντανιέλ, αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει με την ΑΕΚ σύμφωνα με την Ιl Tempo. Οι δύο δρόμοι της Ένωσης με οψιόν αγοράς από τη Ρόμα και ποσοστό μεταπώλησης για τον Αργεντινό.

Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές της ΑΕΚ και ο Εσεκιέλ Πόνσε, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε ως δανεικός από τη Ρόμα, αποτελεί μια υπόθεση που παραμένει ανοικτή.

Ο πατέρας κι ατζέντης του Εσεκιέλ Πόνσε, Ντανιέλ, αναμένεται σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, Il Tempo, στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Άλλωστε αυτή είναι η κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του "Τάνκε", καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν deadline μέχρι την 16η Ιουνίου να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από τους τζαλορόσι.

Οι δρόμοι που έχει η ΑΕΚ μπροστά της είναι δύο σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, καθώς η ομάδα της Αιώνιας Πόλης δεν δείχνει πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της. Ενεργοποίηση οψιόν αγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις και 30% ποσοστό της ιταλικής ομάδας επί μελλοντικής πώλησης, ή 7.000.000 ευρώ και 15% ποσοστό των Ρωμαίων επί μελλοντικής πώλησης.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι δύσκολα η Ένωση θα προσεγγίσει τ' ανωτέρω ποσά, αλλά συνυπολογίζεται το γεγονός ότι η συνεργασία των δύο πλευρών (Ρόμα - Πόνσε) εκπνέει το 2020 οπότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας τον παίκτη χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της (θα μπορεί από τον Ιανουάριο εφόσον δεν έχει ανανεώσει να συμφωνήσει με ομάδα της επιθυμίας του για το επόμενο καλοκαίρι).

Την υπόθεση Πόνσε παρακολουθεί στενά και η πρώην του ομάδα, Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς η ομάδα από το Ροσάριο διατηρεί ποσοστό επί της πώλησης όταν παραχώρησε τον Αργεντινό στη Ρόμα. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε 16 γκολ σε 27 ματς στη Super League 5 γκολ σε 7 ματς στο Κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ