ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει back-to-back νίκη στην Θεσσαλονίκη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με κεκτημένη ταχύτητα από την προ ημερών απόδρασή της από την Τούμπα, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει το τρίποντο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Άρη για να αφήσει δύο πόντους πίσω της τον ΠΑΟΚ.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να καταλάβει τη 2η θέση στο φινάλε των playoffs της Super League που θα την στείλει στα προκριματικά του νέου Champions League περνάει από την Θεσσαλονίκη. Λίγες μόλις ημέρες αφότου πέρασε επιβλητικά από την Τούμπα επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ και έστειλε ηχηρό μήνυμα στον "Δικέφαλο του Βορρά", τώρα καλείται να πάρει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αυτή τη φορά στην έδρα του Άρη.

Με τον ΠΑΟΚ να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε περίτρανα και το βράδυ του Σαββάτου με το 2-2 που έφερε στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει μία χρυσή ευκαιρία να νικήσει τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης και να βρεθεί στο +2 έναντι του συνδιεκδικητή της 2ης θέσης.

Πέρα μάλιστα από το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά από το 2-0 απέναντι στους ασπρόμαυρους, η Ένωση θα παραταχθεί στην αναμέτρηση του Βικελίδης έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της, μιας που είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο πήρε 2-2 από τον Άρη στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το ευχάριστο για τον Καρέρα είναι πως επέστρεψε στην αποστολή και ο Μιχάλης Μπακάκης, με τη μοναδική απώλεια για την Ένωση να είναι ο Γαλανόπουλος που δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Με τον Ιταλό τεχνικό να έχει λοιπόν αρκετές επιλογές, μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα του "Βικελίδης" είναι η εξής: Μπάρκας κάτω από την εστία, τετράδα στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, οι Σιμόες-Κρίστισιτς και Μάνταλος στα χαφ και οι Ολιβέιρα, Λιβάγια και Αλμπάνης στην επίθεση, με τους Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Βέρντε, Αραούχο να διεκδικούν και εκείνοι είσοδο στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Με Μπακάκη κόντρα στον Άρη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ