ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το "follow" της Ένωσης στον Ολιβέιρα

Portugals Nelson Oliveira, left, fight for the ball with Denmarks William Kvist during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Denmark and Portugal in Lviv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Portugals Nelson Oliveira, left, fight for the ball with Denmarks William Kvist during the Euro 2012 soccer championship Group B match between Denmark and Portugal in Lviv, Ukraine, Wednesday, June 13, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η ΑΕΚ "ακολούθησε" τον Νέλσον Ολιβέιρα στο Instagram και όσοι το παρατήρησαν συνέδεσαν την ενέργεια αυτή με μεταγραφική εξέλιξη.

Το Instagram και τα "follow - unfollow" από ποδοσφαιριστές και ομάδες από τη μία πλευρά στην άλλη γίνονται πρώτα θέματα στο εξωτερικό. Το έχουμε συναντήσει αρκετές φορές, τέτοιες ενέργειες να συνδέονται με μεταγραφικές εξελίξεις και σενάρια, ειδικότερα σε περιόδους που τα πάρε δώσε παίρνουν "φωτιά".

Έρχεται, λοιπόν, η ΑΕΚ που μ' ένα "follow" στον Νέλσον Ολιβέιρα, πρώτο μεταγραφικό στόχο του κλαμπ για τη θέση του φορ, προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων της που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από την Ένωση, αλλά ζήτησε χρόνο να εξετάσει την προοπτική να πάει σε κάποιο πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό.

Εάν η ενέργεια της Ένωσης συνδέεται με κάποιου είδους μεταγραφική εξέλιξη θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όποτε και έχει δεσμευτεί για ν' απαντήσει ο Ολιβέιρα απέναντι στην ομάδα και τον Μιγκέλ Καρντόσο με τον οποίο έχουν μιλήσει για το πρότζεκτ που θέλει ν' αναπτύξει ο δεύτερος στη νέα του θέση.

Από την ΑΕΚ, πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά, σημειώνοντας παράλληλα ότι συνηθίζουν να "ακολουθούν" μεταγραφικούς στόχους στις σελίδες τους στα social media. Πολλοί χρήστες του Instagram όταν είδαν το "follow" της Ένωσης έσπευσαν να "βομβαρδίσουν" με σχόλια στον 28χρονο ποδοσφαιριστή, καλώντας τον να έρθει στην ομάδα τους.

ΑΕΚ: Το "follow" της Ένωσης στον Ολιβέιρα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ