ΑΕΚ

ΑΕΚ:Το "μην ανησυχείς, θα το φτιάξουμε" του Ίβιτς στον Γαλανόπουλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έγινε η πρώτη αναγνωριστική επαφή με αντικείμενο συζήτησης την επέκταση συμβολαίου του διεθνούς μέσου. Η ανησυχία του Γαλανόπουλου και η προσπάθεια του Ιβιτς.

Η επέκταση συμβολαίου του διεθνούς μέσου, Κώστα Γαλανόπουλου, είναι ένα από τα θέματα που έχουν μείνει αρκετά πίσω για την ΑΕΚ και τα οποία πρέπει απαραίτητα να δρομολογηθούν εντός του καλοκαιριού. Ένα από τα πολλά και μαζεμένα σοβαρά θέματα που απασχολούν πλέον τον Ίλια Ιβιτς, είναι πλέον και αυτό.

Μια πρώτη συζήτηση μεταξύ τους, ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο από τη μία ο τραυματισμός του παίκτη και η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και από την άλλη η έξαρση της πανδημίας, έφερε την ιστορία πολύ πίσω. Πλέον, σε 6 μήνες από σήμερα, ο Γαλανόπουλος αποκτά το δικαίωμα να υπογράψει οπουδήποτε αλλού, ως ελεύθερος.

Ο Ίβιτς ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, σε πρόσφατο τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, για τους λόγους καθυστέρησης αυτής της συζήτησης. Από την πλευρά του ήθελε να καθησυχάσει τον ποδοσφαιριστή, να τον ενημερώσει ότι είναι μέσα στις προτεραιότητές του αυτή η συζήτηση και να του εξηγήσει ότι ακόμα όλα είναι θολά ως προς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ο Γαλανόπουλος είναι ένα πολύ ισχυρό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, γέννημα-θρέμα των σπλάχνων της και σε διαρκή άνοδο, καθώς προσφάτως μονιμοποιήθηκε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας. Εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με αποδοχές 110.000 ευρώ, όταν επί παραδείγματι ο «ανεπιθύμητος» Σιμάο, έχει λαμβάνειν συνολικά 800.000 ευρώ για τα επόμενα δύο έτη!

Αυτή, δεν θα είναι μια εύκολη διαπραγμάτευση για την ΑΕΚ. Ύστερα από 4 χρόνια στην πρώτη ομάδα, με κλιμακωτές αποδοχές 50, 70, 90 και 110.000 ευρώ ανά έτος, ο Γαλανόπουλος ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο και αυτό περιμένει να του δώσει η ομάδα. Το να βάλουμε εμείς τα ποσά στο τραπέζι, δεν έχει κάποιο νόημα. Το να πούμε όμως ότι θα απαιτήσει σημαντικά περισσότερα από τα χρήματα που παίρνει τώρα, είναι μια αλήθεια.

Στη συζήτηση που είχε με τον Ίβιτς, άκουσε τον τεχνικό διευθυντή να του μεταφέρει ότι θα γίνει αυτό που πρέπει με την υπόθεσή του και ότι η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για μεγάλο χρονικό ορίζοντα. Όλα θα φανούν στο άμεσο μέλλον…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ