ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τον πρώτο λόγο για τον Φερέιρα του ΟΦΗ

ΑΕΚ: Τον πρώτο λόγο για τον Φερέιρα του ΟΦΗ

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στα υπόψιν της τον Φερέιρα του ΟΦΗ και θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από την 1η Απριλίου το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Το όνομα του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΟΦΗ βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης, βέβαια, ως μελλοντική ενίσχυση, είναι κάτι που είχατε διαβάσει στο Sport24.gr από την 1η Απριλίου, στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ έχουν πολύ καλές σχέσεις, κάτι που φαίνεται και από την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει στους "μελανόλευκους" ως δανεικός από τους "κιτρινόμαυρους". Έτσι, είναι σίγουρο ότι ο Δικέφαλος θα έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος πουληθεί από τον ΟΦΗ.

Ο Φερέιρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου, μέχρι το 2023. Οι Κρητικοί, μάλιστα, τον αγόρασαν από την Κουρίκο Ουνίδο, μια μεταγραφή που ήταν από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία της ομάδας.

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός πρόσφατα πήγε στον ΟΦΗ ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα των Ηρακλειωτών στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ