ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χαλάει του Βράνιες γράφουν στο Βέλγιο

ΑΕΚ: Χαλάει του Βράνιες γράφουν στο Βέλγιο

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη μετακίνηση του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ να χαλάει. Οι Βέλγοι χαρακτηρίζουν εφιάλτη για την Άντερλεχτ την τροπή που παίρνει η υπόθεση.

Όπου Βράνιες και περιπέτεια. Οι Βέλγοι για αρκετές εβδομάδες τόνιζαν στα δημοσιεύματά τους πως είναι θέμα χρόνου η ΑΕΚ να πάρει πίσω τον Βόσνιο αμυντικό, ωστόσο τώρα αλλάζουν το έργο, σημειώνοντας ότι η μεταγραφή οδεύει προς αδιέξοδο και θα χαλάσει.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται σε αρκετά Μέσα ότι οι αποδοχές του Βράνιες φτάνουν κοντά στο 1.000.000 ευρώ και ο σκληροτράχηλος στόπερ δεν είναι διατεθειμένος να τις ρίξει για να πλησιάσουν σε αυτά που του προσφέρει η Ένωση...

Υπενθυμίζουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" είχαν υπογραμμίσει ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Βράνιες, τότε υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παρουσιάζεται ως επικρατέστερος για αντί-Βράνιες ο Σουηδός της Ντινάμο Μόσχας, Σεμπάστιαν Χολμέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Άντερλεχτ, όπως γράφουν οι Βέλγοι, είναι εφιάλτης να μην καταφέρει να διώξει τον Ογκνιέν Βράνιες, καθόσον οι αποδοχές του είναι εξαιρετικά υψηλές και έχει συμβόλαιο με τους "μωβ" έως το 2022.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ