ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χάνει το ματς με τη Μπενφίκα ο Άλεφ

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άλεφ δεν προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης (12/12) με την Μπενφίκα και θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς στον «δικέφαλο». Καλά μαντάτα από Χουλτ και Γαλανόπουλο

Ήδη από την πρώτη στιγμή που ο Άλεφ ζήτησε αλλαγή κατά την διάρκεια του ματς με την Λαμία, είχε φανεί πως θα πρέπει να αρχίσει να ξεχνάει το ταξίδι στην Λισσαβόνα για την τελευταίο ματς της ΑΕΚ στοChampionsLeague. Απλώς πλέον αρχίζει να «κλειδώνει» η απουσία του Βραζιλιάνου χαφ από το παιχνίδι της Τετάρτης (12/12) με την Μπενφίκα.

Ο Άλεφ την Κυριακή (9/12) έκανε μόνο θεραπεία στα Σπάτα και είναι απίθανο την Δευτέρα (10/12) στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους να ανεβάσει ρυθμούς. Επομένως θα μείνει εκτός αποστολής και θα περιμένουν στην ΑΕΚ τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς του Βραζιλιάνου στον «δικέφαλο».

Αντίθετα με την περίπτωση του Άλεφ, πιο καλά φαίνεται πως είναι τα μαντάτα για τον Νίκλας Χουλτ και τον Κώστα Γαλανόπουλου, οι οποίοι επίσης αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με την Λαμία. Και μάλιστα ο Ουζουνίδης είχε εκφράσει και την ανησυχία του. Ωστόσο στη σημερινή προπόνηση φάνηκε πως δεν έχουν κάτι ανησυχητικ ούτε ο Χουλτ στο τένοντα αλλά ούτε ο Γαλανόπουλός στην μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ