ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Χωρίς Άλεφ στη Λισσαβόνα

ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ταξιδεύει αύριο (11/12) στην Λισσαβόνα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με την αποστολή να φανερώνει τις περιορισμένες επιλογές του Ουζουνίδη.

Την Τρίτη (11/12) η ΑΕΚ θα ταξιδέψει για τη Λισσαβόνα όπου την Τετάρτη (12/12) θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τις επιλογές του Ουζουνίδη να είναι περιορισμένες.

Ο Άλεφ τραυματίστηκε στο ματς με την Λαμία και δεν είναι έτοιμος. Άλλωστε σήμερα (10/12) δεν προπονήθηκε καθόλου. Ο Λιβάγια αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ και είναι τιμωρημένος.

Ο Αλμπάνης είναι πλέον έτοιμος, αλλά δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα. Και ο Μπακασέτας, ο Σιμόες και ο Λαμπρόπουλος έχουν βγει από το αγωνιστικό κάδρο της ΑΕΚ. Όπερ σημαίνει πως αύριο (11/12) η Ένωση θα ταξιδέψει στην Λισσαβόνα για το τελευταίο ματς του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα, με περιορισμένες αγωνιστικές επιλογές. Και με μια αποστολή με μπόλικες απουσίες. Τουλάχιστον και ο Χουλτ και ο Γαλανόπουλος, που επίσης αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμού στο ματς με την Λαμία, θα ταξιδέψουν κανονικά στην Λισσαβόνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Τετάρτης (12/12) με την Μπενφίκα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ