ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υποψήφιος ο Αραούχο για αντί - Ολιβέιρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην περίπτωση που ο Νέλσον Ολιβέιρα πωληθεί στη Γουλβς, ένας από τους παίκτες που πράγματι θα κοιτάξει η ΑΕΚ για την αντικατάστασή του είναι ο Σέρχιο Αραούχο, του οποίου η μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα "ναυάγησε".

Το πρωί της Τρίτης (21/1) ειπώθηκε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 από τον διευθυντή του σταθμού, Παντελή Διαμαντόπουλο, ότι η ΑΕΚ θα κοιτάξει την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο αν φύγει για τη Γουλβς ο Νέλσον Ολιβέιρα. Το Sport24.gr έψαξε το θέμα και όπως προκύπτει, πράγματι μία από τις λύσεις στις οποίες θα στραφεί η Ένωση αν πωληθεί ο Πορτογάλος, με ξεκάθαρη επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ο Αργεντινός.

Ο Αραούχο έχει συμβόλαιο στη Λας Πάλμας μέχρι το 2023, ενώ προ ημερών φέρεται να βρέθηκε κοντά στην Αλ Ουάχντα, όπου προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Η μεταγραφή του, πάντως, οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Αν ο Αραούχο επιστρέψει στην ΑΕΚ, αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία. Για πρώτη φορά φόρεσε τα "κιτρινόμαυρα" ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017, με 21 συμμετοχές και εννέα γκολ. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου το ίδιο έτος γύρισε στην Αθήνα για την Ένωση, με την οποία εκ νέου ως δανεικός είχε απολογισμό 39 παρουσίες και 14 τέρματα.

Σημειώνεται ότι αν η ΑΕΚ προχωρήσει ξανά για τον Σέρχιο Αραούχο, αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού και θα πρέπει πρώτα να επέλθει συμφωνία με τον εκκεντρικό πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Ακούστε το ηχητικό από την πρωινή εκπομπή "Το 10 το κακό":

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ