ΑΕΚ

Άντερλεχτ: "Μόνο η ΑΕΚ για Βράνιες, χωρίς επίσημη πρόταση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Μάικλ Βερσκιούρεν, υποστηρίζει στο Sport24.gr ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα μείνει στην Άντερλεχτ, ενώ παραδέχεται ότι ενδιαφέρον μέχρι τώρα έχει δείξει μόνο η ΑΕΚ. Δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση οι κιτρινόμαυροι.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης (15/5) για τις βάσιμες ελπίδες που έχει η ΑΕΚ για την επίτευξη των δύο deals με Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο, φουλάροντας τις μηχανές της για να τους φέρει πίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Οι δύο παίκτες - ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό της ομάδας και βασικά στελεχη του ρόστερ που κατέκτησε το πρωτάθλημα - παραμένουν στα ραντάρ και Sport24.gr απευθύνθηκε στον αθλητικό διευθυντή της Άντερλεχτ για τον 29χρονο Βόσνιο αμυντικό. Ο Μάικλ Βερσκιούρεν, είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά deal της ομάδας των Βρυξελλών.

Δουλεύει μαζί με τον Δανό τεχνικό διευθυντή της βελγικής ομάδας και πρώην του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, αλλά και παλαιότερος είναι και ανώτερος στην ιεραρχία λήψης αποφάσεων.

Ο Βερσκιούρεν ξεκαθαρίζει ότι ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα μείνει στην Άντερλεχτ μετά το τέλος της σεζόν. Πρακτικά, δεν υπολογίζεται και η ομάδα της βελγικής πρωτεύουσας ψάχνει να του βρει ομάδα.

"Η σεζόν για εμάς τελείωσε. Ο Βράνιες δεν θα μείνει στην ομάδα μετά τη σεζόν. Ψάχνουμε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του", υποστήριξε αρχικά.

Η ερώτηση για την πιθανότητα επιστροφής του Βόσνιου στην Ένωση αναπόφευκτη για τον 48χρονο Βέλγο. Ο Βερσκιούρεν παραδέχεται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι από το Δικέφαλο. Ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι δεν έχει φθάσει στα γραφεία επίσημη πρόταση.

"Η μοναδική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει, όμως, ακόμη επίσημη πρόταση. Θα δούμε, ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο".

Το συμβόλαιο του Βράνιες με την Άντερλεχτ εκπνέει το 2022, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται οι Βέλγοι θα διευκολύνουν ενδεχόμενο έξοδο για ν' απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ