ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Deutsche Welle: "Η UEFA θα διερευνήσει υπερχρέωση στις τιμές των εισιτηρίων στο ΑΕΚ - Μπάγερν"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μπελάδες ενδεχομένως να βρεθεί η ΑΕΚ εφόσον ευσταθεί η καταγγελία φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου ότι κατά την επίσκεψή τους στο ΟΑΚΑ, τα εισιτήριά τους ήταν υπερχρεωμένα σε σύγκριση με αυτά των Ελλήνων φιλάθλων στις αντίστοιχες θέσεις.

Δημοσίευμα της Deutsche Welle αναφέρει ότι οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έχουν καταγγείλει ότι αγόρασαν υποχρεωμένα εισιτήρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Βαυαροί υποστηρίζουν στο ρεπορτάζ του γερμανικού Μέσου ότι πλήρωσαν 35 ευρώ για τα εισιτήρια, ενώ σε αντίστοιχες θέσεις οι Έλληνες οπαδοί χρεώθηκαν με 15 ευρώ.

Επίσης, οι Γερμανοί τονίζουν ότι αφού πραγματοποίησαν έρευνα επί του θέματος ανακάλυψαν ότι σε καλύτερες θέσεις από τις δικές τους υπήρξαν "μαγικά χαρτάκια" που κόστιζαν μέχρι και 10 ευρώ λιγότερα από τα δικά τους.

Βάσει της καταγγελίας των οπαδών της Μπάγερν που ταξίδεψαν στη χώρα μας η UEFA -σύμφωνα με την "DW"- θα διενεργήσει έρευνα με βάση το Άρθρο 19 που σημειώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους πρέπει να είναι ανάλογες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί είχαν κινηθεί με τον ίδιο τρόπο κατά της Άντερλεχτ, αφού οι Βέλγοι τους είχαν χρεώσει 25 ευρώ παραπάνω στα εισιτήρια. Και τελικά δικαιώθηκαν, καθώς τους επιστράφηκε η διαφορά σε έναν - έναν ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ