ΑΕΚ

Επιμένουν για Αλιού Ντιένγκ και ΑΕΚ οι Αλγερινοί

Επιμένουν για Αλιού Ντιένγκ και ΑΕΚ οι Αλγερινοί

Ο Ντιένγκ επανήλθε στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, έπειτα από δημοσίευμα Μέσου της Αλγερίας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί για την Ένωση το χειμώνα του '18.

Ονόματα επί ονομάτων παρελαύνουν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες με παίκτες που ακούγονται και γράφονται στην Ένωση από το καλοκαίρι του '18. Στο αναμάσημα αυτό μπήκε και το αλγερινό Μέσο, " competition.dz" που εμπλέκει εκ νέου την πρωταθλήτρια με τον χαφ από το Μάλι, Αλιού Ντιένγκ.

Ο 21χρονος που θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε το στιλ παιχνιδιού του με αυτό του Άλεφ (δηλαδή με χαρακτηριστικά παίκτη που θα ήθελε να έχει Μανόλο Χιμένεθ), φορά τη φανέλα της MC Αλζέ, τέταρτης ομάδας στο πρωτάθλημα της Αλγερίας, και παρουσιάζεται τόσο ως στόχος της ΑΕΚ όσο και της Λανς. Παλιότερα, όταν είχε γραφτεί ξανά η περίπτωσή του για τους "κιτρινόμαυρους", είχε σημειωθεί ότι τον παρακολουθούσε η Τουλούζ.

Ας πάμε, όμως, στο σήμερα κρατώντας ως δεδομένο ότι η ΑΕΚ είχε διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται για τον Αλιού Ντιένγκ όταν οι Αλγερινοί τόνιζαν στα ρεπορτάζ τους (σ.σ. πάλι η αναφορά είχε γίνει στο προαναφερθέν Μέσο, όπως και στο France Football) ότι η Ένωση ήταν έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει στις αρχές του 2019.

Τώρα, υποστηρίζουν ότι οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν να ενδιαφέρονται, αλλά είναι δύσκολο να τον πάρουν κι αυτό γιατί η MC Αλζέ δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει, αντιθέτως επιθυμεί να αυξήσει τις αποδοχές του και να τον κρατήσει στην Αλγερία, αναπροσαρμόζοντας το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2020.

Διαβάστε ακόμη
ΑΕΚ: Ούτε Πέτερσον, ούτε Φράνσον
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ