ΑΕΚ

Εστουδιάντες: "Αρέσει πολύ ο Μπογέ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Ροντέρος, διευθυντής ποδοσφαίρου της Εστουδιάντες, αποκάλυψε στο Sport24.gr τα δεδομένα του αληθινού φλερτ της ομάδας του με τον Λούκας Μπογέ, τον οποίο θέλει να κρατήσει η ΑΕΚ. Σιγή ιχθύος από Τορίνο.

Μπορεί ο Αργεντινός Πόνσε από την αρχή της σεζόν να έδινε σπουδαία δείγματα γραφής, αντικαθιστώντας επάξια τον... περσινό πρωταθλητή Αραούχο στην 11άδα της ΑΕΚ, ο συμπατριώτης του όμως, επίσης καλοκαιρινή μεταγραφή σαν "αντί-Λάζαρος", 23χρονος Λούκας Μπογέ, άρχισε να παίρνει μπροστά, μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, από τότε που ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς με τη Λαμία για τον "Τάνκε" (τανκ στα ελληνικά, όπως είναι το παρατσούκλι του): "O Μπογέ είναι απίστευτος μεσοεπιθετικός".

Ο Μπογέ φωνάζει για τη "δεύτερη ευκαιρία" του, καθώς στο Δικέφαλο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο. Το Sport24.gr επιχείρησε να μιλήσει τόσο με τον προπονητή της "γκρανάτα", Βάλτερ Ματσάρι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας από τον ιταλικό Βορρά, Τζανλούκα Πετράκι.

Εις μάτην, όμως, καθώς κράτησαν τα στόματα τους ερμητικά κλειστά για τον Αργεντινό, τον οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ θα ήθελε και την επόμενη σεζόν στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ. Για αυτό άλλωστε το τελευταίο διάστημα αποτυπώνεται στα ρεπορτάζ αλλαγή στάσης από πλευράς Ένωσης, που προσπαθεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα μπας και καταφέρει να τον κρατήσει και του χρόνου.

Τ' όνομα του φορμαρισμένου Νοτιοαμερικανού ακούστηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Cielo της Αργεντινής κι αυτό διότι υπάρχουν σκέψεις από την Εστουδιάντες να επαναπατρίσει τον παίκτη της Τορίνο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της προαναφερθείσας ομάδας, ο θρύλος Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μίλησε με ανθρώπους της "γκρανάτα" κατά την παρουσία του στην Ευρώπη. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας από τη Λα Πλάτα και δεξί χέρι του "μπρούχα" (παρατσούκλι του Βερόν, δηλαδή "μάγος") για το θέμα. Ο Ντιέγκο Ροντέρος παραδέχθηκε ότι ο Μπογέ βρίσκεται στα ραντάρ των "πιντσαράτας".

"Είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον προπονητή μας, Γκαμπριέλ Μιλίτο. Να το θεωρείται δεδομένο. Αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε κάνει, δηλαδή, ακόμη κάποια κίνηση", υποστήριξε χαρακτηριστικά. Χωρίς να αποκλείσει κιόλας πως αυτή θα αργήσει...

Ο Λούκας Μπογέ μετρά έξι γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε 21 εμφανίσεις (οι 11 εξ αυτών στο αρχικό σχήμα), έχει επτά συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και τέσσερις στο Champions League. Όπως για αυτόν έτσι και για τον συμπατριώτη/συμπαίκτη του Πόνσε γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα για ενδιαφέρον από την Αργεντινή και συγκεκριμένα της Μπόκα Τζούνιορς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ