ΑΕΚ

Έτοιμη η ΑΕΚ για τη "μάχη" της Νιόν

ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναχωρούν την Τετάρτη για την Γενεύη και είναι έτοιμοι για την "μάχη" της Πέμπτης στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ματς με τον Άγιαξ

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League. Όμως τα επεισόδια σ’ εκείνο το παιχνίδι, έχουν αφήσει μια εξαιρετικά σημαντική εκκρεμότητα για την Ένωση.

Αύριο (21/2) εκδικάζεται από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA η υπόθεση. Μια υπόθεση η οποία ξέρουν στην ΑΕΚ πως είναι πολύ σημαντική, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας. Η UEFA χρειάστηκε να πάρει χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλα τα στοιχεία.

Ενώ ήδη η πλευρά της ΑΕΚ έχει αναπτύξει την υπερασπιστική της γραμμή, με υπομνήματα που έχουν κατατεθεί. Παρόλα αυτά έχει σημασία το γεγονός πως η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της Ένωσης για ακρόαση με φυσική παρουσία.

Σήμερα (20/2) αναχωρούν για την Ελβετία τόσο ο Μηνάς Λυσσάνδρου όσο και η Αγγελική Αρκάδη, προκειμένου να δώσουν το παρών στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης. Όσο για την ποινή, δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα εκδοθεί αυθημερόν.

Παρόλο που το μεγαλύτερο κομμάτι της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί. Δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της ΑΕΚ να μάθουν για την τιμωρία την Παρασκευή (22/2) ή ακόμα και την Δευτέρα (25/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ