ΑΕΚ

Φάμπιο Μαρτίνς: "H επιμονή του Καρντόσο με κάνει αισιόδοξο για ΑΕΚ"

Φάμπιο Μαρτίνς: "H επιμονή του Καρντόσο με κάνει αισιόδοξο για ΑΕΚ"

O 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Φάμπιο Μαρτίνς, παραδέχεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ κι εκφράζει την αισιοδοξία του για επίτευξη deal λόγω της επιμονής του Μιγκέλ Καρντόσο για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ, με τις ευλογίες του Μιγκέλ Καρντόσο, δουλεύει δυναμικά για να κλείσει τα κενά της στα άκρα της επίθεσης. Η επιχείρηση αυτή έχει όνομα και επίθετο όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr το πρωί της Τρίτης (11/6): Φάμπιο Μαρτίνς

Ο ύψους 1,78μ. έχει γεννηθεί στις 24/7/1993 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις περίφημες ακαδημίες της Πόρτο. Στη συνέχεια έπαιξε μπάλα σε Άβες, Μπράγκα και ως δανεικός στις Πάκος Φερέιρα και Τσάβες, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ των μινιότος. Ο Φάμπιο Μαρτίνς επιβεβαίωσε το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον, καθώς και τις διαπραγματεύσεις της Ένωσης με την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά.

"Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Υπάρχουν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα και περιμένω να τελειώσουν".

Ο Μαρτίνς αποτελεί προσωπική εισήγηση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος στέκεται στην επιμονή του συμπατριώτη του για να εκφράσει την αισιοδοξία του για την επίτευξη deal.

"Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο το γεγονός ότι με θέλει τόσο πολύ ο κύριος Καρντόσο. Δεν είναι τόσο συνηθισμένο να επιμένει ένας προπονητής για έναν παίκτη. Αυτό με κάνει και αισιόδοξο. Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήμουν βέβαια στις ακαδημίες της Πόρτο, ο Καρντόσο ήταν διευθυντής τους".

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπάρχει άραγε deadline; Δείτε τι μας απάντησε ο Φάμπιο Μαρτίνς:

"Όταν γίνονται διαπραγματεύσεις δεν μπορείς να κάνεις εκτιμήσεις. Οι δύο ομάδες μιλάνε και περιμένω να καταλήξουν. Είμαι αισιόδοξος. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν υπάρχει κάποιο deadline".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ