ΑΕΚ

Η διευκρίνηση του Αραούχο για το επίμαχο σχόλιο

Η διευκρίνηση του Αραούχο για το επίμαχο σχόλιο

Ο Σέρχιο Αραούχο προέβη σε διευκρινιστικό σχόλιο, έπειτα από το: "Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει στην ομάδα". Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε ότι αγαπά και σέβεται την Ένωση και τη διοίκησή της.

Ο Σέρχιο Αραούχο, κάτω από μία δημοσίευση της ΑΕΚ στα social media, απαντώντας σε σχόλιο "κιτρινόμαυρου" οπαδού για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ένωση, έγραψε: " Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει". Η συγκεκριμένη τοποθέτηση όπως ήταν λογικό σήκωσε σκόνη όσον αφορά στις σχέσεις του Αργεντινού με τη διοίκηση του κλαμπ.

Αρκετές ώρες μετά το επίμαχο σχόλιο, πάντως, ο Σέρχιο Αραούχο επανήλθε και τα μάζεψε τονίζοντας ότι αγαπά την ομάδα και σέβεται τη διοίκησή της: "Δεν ήθελα με τίποτα να δημιουργήσω θέμα ειδικά μετά από μία τόσο όμορφη βραδιά που είχε η ΑΕΚ. Αυτή την ομάδα την αγαπάω. Σημαίνει πολλά για εμένα και σέβομαι όλους τους ανθρώπους της, ειδικά τον πρόεδρό της. Ήθελα απλώς να πω στους φιλάθλους που επίμονα ζητούν να επιστρέψω στην ομάδα ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα αυτό το καλοκαίρι για να επιστρέψω".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει παίκτης της Λας Πάλμας, ενώ τις τελευταίες ώρες συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων των ΗΠΑ, της Αραβίας και της Κίνας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ