Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Ουνάλ Καραμάν, υποστήριξε ότι θα ήταν καλύτερο το ματς με την ΑΕΚ (22/8, 21:00) να γινόταν με κόσμο, ενώ απέφυγε να χρίσει φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τράμπζονσπορ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, τη Πέμπτη (22/8, 21:00) για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Europa League και ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ουνάλ Καραμάν, απέφυγε να χρίσει φαβορί.

ADVERTISING

"Ο κάθε αγώνας έχει κάποια δυσκολία και ο αυριανός θα είναι δύσκολος. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για τον αγώνα. Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο και σοβαρό αντίπαλο, την ΑΕΚ, την οποία σεβόμαστε.

Η ΑΕΚ έχει μια δική της τακτική και φιλοσοφία και την ίδια περίπου φιλοσοφία έχουμε κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε αύριο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σέβομαι την άποψη του προπονητή της ΑΕΚ αλλά εγώ δε βλέπω φαβορί στο ζευγάρι. Σε τελική ανάλυση βγαίνεις στον αγώνα και παίζεις τη μπάλα που ξέρεις. Κι εγώ ως προπονητής αυτό θέλω, να βγει η ομάδα στο γήπεδο και να παίξει τη μπάλα που ξέρει", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: "Όλοι οι παίκτες προετοιμάζονται για να μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε καλά και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι να θεωρούν ότι η δουλειά μας είναι εύκολη αλλά δεν είναι έτσι.

ADVERTISING

Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη και θα κριθούν τα πάντα στις λεπτομέρειες. Εμείς πάντα κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα. Το ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θα ανταποκριθούμε σίγουρα σε αυτό".

Για τα θετικά και τα αρνητικά της ΑΕΚ: "Εμείς ξέρουμε και τα θετικά και τα αρνητικά της ΑΕΚ, όλες οι ομάδες έχουν αρνητικά και θετικά ανάλογα με την περίοδο που παίζουν. Κι εμείς μπορεί να έχουμε κάποια θέματα.

Είναι αρχή της σεζόν, εμείς έχουμε κάνει την ανάλυση της ΑΕΚ ωστόσο δε μπορούμε να σας αναφέρουμε ποια είναι αυτά. Θα πρέπει προς το παρόν να αρκεστείτε στα δικά σας συμπεράσματα. Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και οι παίκτες της όταν παίζουν σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο.

Έχουν κάποιες δυσκολίες όπως φυσικά έχουμε κι εμείς. Έχουν κάποιους ιδιαίτερους τεχνίτες παίκτες που προσπαθούν να υλοποιήσουν τις οδηγίες που τους δίνει ο προπονητής τους. Ως τώρα μπορώ να πω ότι ποιοτικά είμαστε περίπου ισοδύναμοι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψουμε στην πόλη μας ασπροπρόσωποι".

Για το αν υπάρχει όριο στην επιτυχία: "Δεν υπάρχει τέλος στην επιτυχία, κάθε ποδοσφαιριστής και κάθε προπονητής κάνει την αυτοκριτική του και θέλει τα καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε στην αρχή της σεζόν κι εμείς δε θέλουμε να έχουμε δικαιολογίες.

Θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να εκπροσωπήσουμε επάξια την Τραπεζούντα. Έχουμε ανάγκη τους φίλους μας και όλους τους παίκτες μου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τους πολίτες της Τραπεζούντας".

Για το ότι το παιχνίδι θα είναι κεκλειμένων των θυρών: "Εμείς θα θέλαμε να είναι με φιλάθλους το ματς, ώστε να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά δυστυχώς αυτό κάποιες φορές δεν είναι εφικτό. Μακάρι να πάιζαμε με όλους τους φιλάθλους και να ήταν γεμάτο το γήπεδο.

Από την άλλη όμως οι οπαδοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο το παίζουν οι ποδοσφαιριστές με όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Σχετικά με την απουσία των οπαδών θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά το παιχνίδι".