ΑΕΚ

Καρέρα: "Διαλέγω το σύστημα ανάλογα με τον αντίπαλο"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, εξήγησε τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν περισσότερο όταν έχουν την κατοχή.

Η ΑΕΚ με το γκολ του Χρήστου Αλμπάνη (5') - πιο γρήγορό της στο πρωτάθλημα - και αμυντική συνταγή έγινε η πρώτη ομάδα που κράτησε στο μηδέν τον Άρη στο Βικελίδης την τρέχουσα σεζόν κι έφυγε με τη νίκη (0-1).

Ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης εξήγησε τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν περισσότερο όταν έχουν την κατοχή.

"Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Ήρθαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες και δυνατούς οπαδούς. Κάναμε λάθη στην κατοχή εμείς, θα μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, κάναμε πολλά λάθη στις τελικές πάσες. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση. Είχαμε προβλήματα όταν είχαμε την μπάλα αλλά το δουλεύουμε. Ήμασταν συμπαγείς αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Σε κάθε αγώνα διαλέγουμε σύστημα ανάλογα τον αντίπαλο. Διαβάζουμε τον αντίπαλο και αποφασίζουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας. Μερικές φορές μας βγαίνει μερικές φορές όχι", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχει μίλησε

Για την επιλογή του ν' αφήσει τον πάγκο τους Πέτρο Μάνταλο και Σέρχιο Αραούχο: "Επιλογές κάνουμε. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει αποφάσεις. Έντεκα πρέπει να παίζουν".

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: "Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Δεν έχω κάτι να πω. Απλά ακολουθώ τις αποφάσεις του. Και δεν είναι το δικό μου καθήκον να κουβεντιάζω τις αποφάσεις. Έχει και καλούς διαιτητές στην Ελλάδα. Είτε είναι υπέρ μας είτε κατά μας δεν θέλω να σχολιάζω. Αν σφυρίξει ένα πέναλτι κατά μας δεν θα σχολιάσω, θα κάτσω να δω τι λάθος κάναμε εμείς και κάναμε το πέναλτι”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ