ΑΕΚ

Καρέρα: "Ξεκουράσαμε τον Ολιβέιρα για την Κυριακή"

Καρέρα: "Ξεκουράσαμε τον Ολιβέιρα για την Κυριακή"

Ο Καρέρα εξέφρασε την ικανοποίηση του για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο, ωστόσο είπε πως θύμωσε για το γκολ που δέχτηκε στο τέλος. Διαβάστε τι ανέφερε για τον Σιμάνσκι, αλλά και την απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Ολιβέιρα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου (1-3), ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, την απόδοση του Σιμάνσκι, αλλά και την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος πολιορκείται από την αγγλική Γουλβς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιταλός προπονητής είπε: " Θα αρχίσω με το ντεμπούτο του Σιμάνσκι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θεώρησα ότι ήταν έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα και αυτός το απέδειξε μέσα στο γήπεδο".

Όσον αφορά στη γενική εικόνα της ΑΕΚ, τόνισε: " Το ματς ήταν αρκετά καλό για εμάς γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε στην αρχή και οι αντίπαλοί μας έπαιξαν αρκετά ανοιχτά και βρήκαμε χώρους για να είμαστε πιο επιθετικοί. Είμαι όμως και λίγο θυμωμένος με τους ποδοσφαιριστές μας για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος το οποίο θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει".

Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα, σχολίασε: " Ο Ολιβέιρα είναι παίκτης της ομάδας και εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Το δεδομένο που είχαμε σκεφτεί ήταν να μην παίξει για να τον προφυλάξουμε. Θα τον βάζαμε μόνο αν υπήρχε λόγος. Ευτυχώς δεν υπήρξε και τον ξεκουράσαμε ενόψει Κυριακής δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιδιά".

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του σημείωσε γενικά για την ΑΕΚ: " Η ομάδα μεγαλώνει και καλυτερεύει. Σαν ομάδα και σαν γκρουπ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και να αλλάξεις τους παίκτες που παίζουν, η νοοτροπία παραμένει ίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Daily Mail για Ολιβέιρα - Ποντένσε: "Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ