ΑΕΚ

Καρέρα: "Πιάστε τους από το λαιμό"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα αποτελεί must θέμα στην Ρωσία και συνεντεύξεις για την πορεία του στην Σπαρτάκ Μόσχας δίνουν έως και οι μεταφραστές, όπως ο Αρτέμ Φετίσοφ. Τι είπε ο Ρώσος για το περιστατικό με το άρπαγμα από το λαιμό στην πρώτη προπόνηση.

Σε εκπομπή στο Youtube μίλησε ο πρώην μεταφραστής του Μάσιμο Καρέρα της ΑΕΚ στην Σπαρτάκ Μόσχας, Αρτέμ Φετίσοφ. Γενικότερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την μοσχοβίτικη ομάδα έχει μιλήσει αρκετά για τον τρόπο με τον οποίο δούλευε ο Ιταλός κόουτς.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης είναι αυτό που ο Μάσιμο Καρέρα άρπαξε από το λαιμό τον Αρτέμ Φετίσοφ!Ναι, ο μεταφραστής επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ τον είχε πιάσει από το λαιμό κατά την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ, ωστόσο ήταν για λόγους τακτικής...

Ο Φετίσοφπεριγράφει ότι ο Μάσιμο Καρέρα τον έπιασε από το λαιμό επειδή ήθελε να δείξει στους παίκτες του πώς έπρεπε να παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Ο μεταφραστής αναφέρει για το περιστατικό: " Ηθελε να τους δείξει ότι έτσι πρέπει να κρατάνε τον αντίπαλο έως το τελευταίο λεπτό".

Όσον αφορά στο μυστικό της επιτυχίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρώην μεταφραστής του Καρέρα σημειώνει έπαιξαν το ρόλο τους ο ενθουσιασμός, το κίνητρο και κάποιες λεπτομέρειες που πρόσθεσε ο κιτρινόμαυρος προπονητής. Σημαντικό κομμάτι, βέβαια, για να φτάσει το κλαμπ στην κορυφή ήταν και η φυσική κατάσταση. Ο Φετίσοφαναφέρει πως οι οπαδοί κατηγορούσαν τους ποδοσφαιριστές πως έτρεχαν έως το 60'. Έπειτα από την πρόσληψη του Καρέρα, η ομάδα έφτασε στο σημείο να τρέχει μέχρι το τέλος και να νικάει αγώνες στο 90ο λεπτό.

Πάντως, αυτά που αναφέρει ο μεταφραστής κολλάνε και με την μέχρι τώρα ατμόσφαιρα στα Σπάτα. Ο Καρέρα δεν βγάζει ομιλίες, ούτε είναι μεγάλος φαν των μακροσκελών λόγων. Αλλά μέσα από την προπόνηση και τις οδηγίες που περνάει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, φαίνεται η διάθεσή του για την ενσάρκωση του " με το μαχαίρι στα δόντια"...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ