ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλωναρίδης: "Φτιάχνονται τα τελευταία έγγραφα για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κλωναρίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Βίκτωρας Κλωναρίδης, δήλωσε μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη ότι φτιάχνονται τα τελευταία έγγραφα για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Μετά τη νίκη (2-0) της ΑΕΚ απέναντι στην Ξάνθη για τη 12η αγωνιστική της Super League, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Ένωσης, μίλησε στη Nova και υποστήριξε ότι δεν αργεί η ώρα που θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 26χρονος, άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λιλ, της Μουσκρόν και του Παναθηναϊκού, ανέφερε: "Η μητέρα μου είναι στο Βέλγιο και φτιάχνει τα τελευταία έγγραφα για να είμαι στη διάθεση της Εθνικής Ελλάδος".

Ο "Κλώνα" ανέφερε από εκεί και πέρα για τον αγώνα με την Ξάνθη: "Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ομάδα ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Παλέψαμε όλοι μαζί και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ναι, μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να θεωρηθεί ως restart".

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός, σχολίασε: " Είχα να παίξω περίπου ένα μήνα, αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ όπως μπορώ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο βασικό σχήμα".

Εφέτος ο Κλωναρίδης έχει καταγράψει 18 συμμετοχές με την ΑΕΚ. Οι εννέα είναι για το πρωτάθλημα, η μία στο κύπελλο και οι υπόλοιπες σε ευρωπαϊκά ματς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ