ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Εκτός ο Γαλανόπουλος, αμφίβολοι Λόπες και Οικονόμου"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, ξεκαθάρισε ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος τέθηκε εκτός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/11, 19:30), ενώ αμφίβολοι είναι οι Έλντερ Λόπες και Μάριος Οικονόμου.

Τρία προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Super League 1 όπως υποστήριξε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι Κώστας Γαλανόπουλος τέθηκε εκτός ενώ αμφίβολοι είναι οι Έλντερ Λόπες και Μάριος Οικονόμου.

"Από το ξεκίνημα που ανέλαβα γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα με τις επιβαρύνσεις των προπονήσεων. Φανταστείτε ότι και τα παιχνίδια είναι κάθε Κυριακή… Πραγματικά έχουμε ένα θέμα με τον Λόπες που δεν είναι πρόβλημα πολλών ημερών, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι έτοιμος να βρίσκεται πλέον στην αποστολή στο προσεχές παιχνίδι.

Όσο για τον Οικονόμου θα έλεγα ότι ο Μάριος και την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα και είχε το ψυχικό σθένος να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Άρα, στη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ταλαιπωρημένος και μας έδωσε την διαβεβαίωση ότι δεν πονάει, αλλά η μεγάλη του θέληση ίσως στο τέλος της ημέρας να έκανε κακό και στον εαυτό του. Θα έλεγα πως είναι προς τιμήν του ότι συμμετείχε και ήθελε να παίξει εναντίον του Ατρόμητου. Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του, λογικά η περίπτωσή του δυσκολεύει και δεν γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Για τον Γαλανόπουλο είναι κάτι αναπάντεχο, ταλαιπωρείται τις τελευταίες τρεις ημέρες και σίγουρα θα είναι εκτός αποστολής. Θα πρέπει πέρα από αυτά τα προβλήματα να δούμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όπως έχω προαναφέρει έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε λύση στα προβλήματά μας. Θα προετοιμαστούμε και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα της Κυριακής", υποστήριξε ο Νίκος Κωστένογλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ