ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Εργάζομαι για να πετάξει η ΑΕΚ ψηλά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε ανεπηρέαστος από την επικείμενη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την άφιξη του Μάσιμο Καρέρα και συνέστησε σοβαρότητα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (7/12, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Super League 1 στο τελευταίο πιθανότατα ματς του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Έλληνας προπονητή εςμφανίστηκε ανεπηρέαστος από την επικείμενη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την άφιξη του Μάσιμο Καρέρα και συνέστησε σοβαρότητα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τους κυανέρυθρους.

“Όταν έρχεσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα. Κλείνει η εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε γι' αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα. Τη δεδομένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η υστεροφημία της προπονητικής μου ικανότητας. Εργάζομαι συνεχώς για να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ και να πετάξει και πάλι ψηλά.

Κάθε παιχνίδι επιβάλλεται να παρουσιαζόμαστε ως μια μεγάλη ομάδα. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να εμποδίσει τον ΟΦΗ να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με μέταλλο. Έχουν ένα σύνολο νεαρών ποδοσφαιριστών που παίζουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να κερδίσουμε."

Για την προπονητολογία και την επικείμενη άφιξη του Μάσιμο Καρέρα: "Με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Εύχομαι να παρθούν οι καταλληλότερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας.”

Για το ματς τον Πανιώνιο : "Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και προσήλωση στον αγώνα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κανένα δεν κερδίζεται με βάση τη θέση μιας ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ