ΑΕΚ

Nations League: Ο Μπάγεβιτς κάλεσε Σαμπανάτζοβιτς για τα playoffs

Nations League: Ο Μπάγεβιτς κάλεσε Σαμπανάτζοβιτς για τα playoffs
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, κάλεσε τον μέσο της ΑΕΚ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, στην προεπιλογή για τα playoffs του Nations League με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020.

Η Βοσνία προετοιμάζεται για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League από το path B στη Ζένιτσα με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία (26/3) κι αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Εάν η Βοσνία προκριθεί θ' αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Σλοβακία - Ιρλανδία, και αν πάρει τον τελικό (31/3) θα σφραγίσει και το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2020. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τις πρώτες κλήσεις του και στην αρχική λίστα των 29 ονομάτων περιλαμβάνεται το όνομα του μέσου της ΑΕΚ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς.

Φυσικά εκτός είναι ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στο Δικέφαλο, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στην προεπιλογή συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των πρώην παικτών του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ και Μάρκο Μιχόγεβιτς, ενώ δεσπόζουν αυτά των Έντιν Τζέκο και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Η Βοσνία ήταν στον ίδιο όμιλο με Ιταλία, Φινλανδία και Ελλάδα, τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ωστόσο θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω των playoffs του Nations League.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σέχιτς, Μπούριτς, Κιοσέβσκι, Μπέγκοβιτς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Μπίτσακτσιτς, Μιχόγεβιτς, Τοντόροβιτς, Νάστιτς, Τσίβιτς, Κβρζιτς, Σανίτσανιν, Τσίπετιτς.

ΜΕΣΟΙ: Πιάνιτς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Γκόγιακ, Μιλόσεβιτς, Ραχμάνοβιτς, Σαμπανάτζοβιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζέκο, Βίστσα, Χόντζιτς, Πρέβλιακ, Μέναλο, Στεβάνοβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ