ΑΕΚ

Ντανιέλε Βέρντε: "Απίστευτο αυτό που έχει κάνει ο Κωστένογλου στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Βέρντε μίλησε στην κάμερα της NOVA και αποθέωσε τον Νίκο Κωστένογλου. Διαβάστε πώς σχολίασε αυτό το πρώτο του διάστημα στην ΑΕΚ.

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στ' αποδυτήρια της Ένωσης, την προσαρμογή του, τον κόσμο, ενώ αποθέωσε τον Νίκο Κωστένογλου γι' αυτό που έχει πετύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που αντικατέστησε τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την προσαρμογή του στην Ένωση, σχολίασε: " Δεν βρήκα κάποια δυσκολία προσαρμογής. Γνώριζα που ήρθα. Αισθάνομαι καλά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, η υποδοχή ήταν καταπληκτική. Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν. Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια και βοηθήθηκα, στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά και τώρα σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο".

Σχετικά με τις διαφορές Ελλάδας - Ισπανίας είπε: " Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει σημαντικούς ανταγωνιστές, ομάδες με εμπειρία από την Ευρώπη, υπάρχει ανταγωνισμός. Η διαφορά σε σχέση με το Ισπανικό, είναι ότι εδώ θέλει περισσότερη δύναμη, στην Ισπανία υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Θέλω να προσαρμοστώ γιατί αυτό με τη δύναμη μου φέρνει κάποια προβλήματα λόγω του ότι είμαι μικρόσωμος".

Αναφορικά με θέση που προτιμά ν' αγωνίζεται: " Περισσότερο έχω παίξει στα δεξιά κι εκεί το απολαμβάνω. Στ’ αριστερά μπορώ να προσαρμοστώ αλλά απολαμβάνω να παίξω και σαν δεκάρι, αυτή η θέση μ’ αρέσει περισσότερο".

Για τους στόχους που έχει θέσει τόνισε: " Για τους στόχους του: Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι συναισθηματικός τύπος πρέπει να ζήσω με αυτό. Θέλω να μειώσω τα λάθη. Έχω πάρα πολλά πράγματα να δώσω, προσπαθώ να προσαρμοστώ στον τρόπο παιχνιδιού, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει".

Για τον Νίκο Κωστένογλου, υπογράμμισε τα εξής: " Αυτό που έχει κάνει ο νέος προπονητής είναι απίστευτο. Μας έχει δώσει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να του το ανταποδώσουμε. Τα παιχνίδια τα τελευταία και οι νίκες που κάναμε, είναι μια απάντηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Για τη στιγμή που έκλαψε όταν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει: " Ηθελα να χαρίσω χαρά στον κόσμο, επειδή δεν τα κατάφερα δεν αισθανόμουν καλά και έτσι αντέδρασα. Παίζω ποδόσφαιρο για να δίνω χαρά στον κόσμο".

Για το ματς της 4ης αγωνιστικής στην Super League 1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό: " Σκέφτομαι πως μπορώ να βελτιώνομαι, δεν σκέφτομαι ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλω να μειώσω τα λάθη του, να κάνω το καλύτερο δυνατό και να βάλω δύσκολα στον αντίπαλο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ