ΑΕΚ

Ο Ματσίς με αυτό το κόψιμο και τέτοιες γκολάρες δυσκολεύει την ΑΕΚ

Ο Ματσίς με αυτό το κόψιμο και τέτοιες γκολάρες δυσκολεύει την ΑΕΚ

Πράγματα και θαύματα έκανε στο Κάντιθ - Νουμάνθια ο ποδοσφαιριστής που παρακολουθεί η ΑΕΚ αρκετό καιρό τώρα. Ο Ντάργουιν Ματσίς έφτασε τα 8 γκολ στη La Liga 2 (VIDEO).

Την τιμητική του έχει στην Ισπανία αυτές τις ημέρες ο Ντάργουιν Ματσίς και αυτό διότι στο τελευταίο παιχνίδι της Κάντιθ, ο Βενεζουελάνος και σκόραρε, το γκολ της νίκης, και έβγαλε ωραίες φάσεις που έγιναν highlight στο σχετικό βίντεο με την περίληψη της αναμέτρησης με αντίπαλο την Νουμάνθια.

Ο 26χρονος εξτρέμ, βρίσκεται στην Ισπανία από τον Ιανουάριο, ωστόσο κατάφερε γρήγορα να προσαρμοστεί και ήδη σε 10 εμφανίσεις μετράει 8 γκολ (με χατ - τρικ κόντρα στην Λας Πάλμας). Αποτελεί γεγονός πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη αρκετό καιρό τώρα, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα το σωστό τάιμινγκ για να τον προσεγγίσει.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν την Ένωση να έχει μπει εκ νέου στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ματσίς. Τα δεδομένα για τον Βενεζουαλάνο και την ΑΕΚ τα διαβάσατε στο Sport24.gr στις 16/4/2019.

Από τα όσα προκύπτουν μέχρι στιγμής, πάντως, η Κάντιθ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του ταχύτατου εξτρέμ το καλοκαίρι, ειδικότερα αν μπορέσει να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (σ.σ. βρίσκεται στην τέταρτη θέση της La Liga 2, δηλαδή μπαίνει στα playoffs ανόδου).

Οι Ανδαλουσιάνοι όταν δανείστηκαν τον Ματσίς από την Ουντινέζε, συμφώνησαν και οψιόν αγοράς, την οποία στη γείτονα χώρα θεωρούν βέβαιο ότι θα ενεργοποιήσουν αν πρώτα απ' όλα πετύχουν το στόχο της, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι και ο Ματσίς θα ήθελε να δοκιμάσει εκ νέου στην La Liga.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΜΕ ΜΑΤΣΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ