ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Οικονόμου δεν προλαβαίνει την Ριζούπολη

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάριος Οικονόμου δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη σε φουλ ρυθμούς και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη το ερχόμενο Σάββατο.

Οι… επιστροφές για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, σταμάτησαν στον Πόνσε, τον Μάνταλο και τον Γιαννιώτα. Ο Μάριος Οικονόμου δεν ανέβασε ρυθμούς ούτε και σήμερα (18/10) και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, ούτε και για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10) με τον Απόλλωνα. Ο Οικονόμου είχε δεχθεί μια δυνατή κλωτσιά στο ματς του Champions League με την Μπενφίκα.

Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του. Όσο όμως δεν απαλλάσσεται εντελώς από τις ενοχλήσεις, δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς. Πάντως πιθανότατα ο Οικονόμου επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, πριν από το ματς με την Μπάγερν.

Επίσης ατομικό ακολούθησε ξανά σήμερα ο Αλμπάνης. Με τον 24χρονο εξτρέμ ωστόσο, να ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς της δουλειάς, για να μπορέσει να ενσωματωθεί και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ