ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πόνσε "στοχεύει" το ΑΕΚ - Μπάγερν

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εσεκιέλ Πόνσε ήδη από τη Δευτέρα (8/10) ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και έχει στόχο να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν (23/10, 19:55).

Από αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, στην ΑΕΚ θέλουν να βγουν, "σβήνοντας" ονόματα από το ιατρικό δελτίο και από το απουσιολόγιο.

Με πρώτο αυτό του Eσεκιέλ Πόνσε. Οι εξετάσεις που έκανε ο Αργεντινός φορ, έδειξαν πως η θλάση που έχει υποστεί είναι ελαφριά. Γι αυτό και ήδη από τη Δευτέρα (8/10), ξεκίνησε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Στόχος του Αργεντινού είναι να μπορέσει να ανεβάσει εγκαίρως στροφές, ώστε να είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ στις 23 του Οκτώβρη.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έδωσε το "παρών" τη Δευτέρα στα Σπάτα, όμως από την Τρίτη (9/10) θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, στην θέση του Μάριου Οικονόμου που ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς της ΑΕΚ (Λιβάγια, Γαλανόπουλος, Μπάρκας, Μπακάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Χουλτ).

Ενώ όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Την Τρίτη, όπως ήδη διαβάσατε στοSport24.gr, οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό και θα περιμένουν την απόφαση για τον ορισμό ή όχι του παιχνιδιού κυπέλλου με την Λαμία για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ