ΑΕΚ

Οι ατάκες που άναψαν φωτιές

Οι ατάκες που άναψαν φωτιές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενέπλεξε τους Ρουμάνους λόγω του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και υποσχέθηκε Β' Εθνική στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν άκρως επιθετικός κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε στους ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, όταν ρωτήθηκε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αλεξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σημείωσε: " Μιλάνε για κλέψιμο οι Ρουμάνοι, οι μετρ της κλεψιάς. Μας έχουν ταράξει στο κλέψιμο. Όλος ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από δαύτους. Ντοκτορά, ντοκτορά έχουν οι άνθρωποι στην κλεψιά".

Για τον Κούγια: " Τον πήρα μπροστά σας και του είπα να πάει να γ.... Γινόταν το παιχνίδι ΟΦΗ - Πλατανιάς και έκανε δηλώσεις για την ΑΕΚ. Το παιδί είναι ψυχασθενής. Δεν τον απείλησα, του είπα να πάει να γ... Ευχή του έδωσα. Την άλλη φορά που θα τον συναντήσω, δεν θα τον πειράξω. Απλά τα παιδιά θα τον ξεβρακώσουν, τσιτσίδι όπως τον έκανε η μάνα του και μετά θα τον αμολύσουν. Δεν ντρέπεται κάθε λίγο και λιγάκι ασχολείται με την ΑΕΚ ".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έμεινε μόνο στον Αλέξη Κούγια, αλλά έδωσε και συνέχεια, φωτογραφίζοντας κι άλλη μία αντίστοιχη περίπτωση, αναφέροντας τα εξής: " Είναι για την κλούβα το παιδί...Αλλά η που... η μπάλα δεν το έφερε να κερδίσει η ΑΕΚ εδώ μέσα, να πάει στη Β' εθνική. Αλλά του χρόνου θα είναι ο πρώτος που θα πέσει. Γιατί όποιος τα βάζει με την ΑΕΚ πάει από κάτω. Γιατί και οι άλλοι έλεγαν ότι θα ρίξουμε την ΑΕΚ και τους έβαλα στο τζάμι. Του βάζεις και γράσο και τους λες, άντε τώρα να κρατηθείς. Κρατιέσαι μωρή;".

Διαβάστε ακόμη
Νέα επίθεση Κούγια κατά Μελισσανίδη
Πώς να νιώθει ο Χιμένεθ;
Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ