ΑΕΚ

Οικονόμου: "H ομάδα πέρασε δύσκολα, συνέβησαν διάφορα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μάριος Οικονόμου αναφέρθηκε στο δύσκολο δίμηνο που πέρασε η ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο στην τεχνική ηγεσία, στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα απέναντι στην Τραπζονσπόρ και υποστήριξε πως αυτό που μένει στο τέλος είναι η στήριξη του κόσμου. (VIDEO)

Η ΑΕΚ παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα στην Τραπεζούντα, επικράτησε 2-0 της Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση εξαιτίας του 1-3 του πρώτου αγώνα. Παρ' όλα αυτά, η εμφάνιση της Ένωσης άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο και τον κόσμο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μάριος Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στο δύσκολο δίμηνο που πέρασε η ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο στην τεχνική ηγεσία, στάθηκε στην στήριξη του κόσμου, ενώ τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση της ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήρθε ένα αποτέλεσμα θετικό μεν, αλλά αρνητικό γιατί δεν περάσαμε στους ομίλους. Σίγουρα, η εμφάνισή μας ήταν πολύ διαφορετική, παίξαμε πολύ πιο σωστά, πιο ολοκληρωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και τα φιλικά μαζί. Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Πέρασε ένα δίμηνο με πολλά ερωτήματα μεταξύ μας στα αποδυτήρια σε θέμα φυσικής κατάστασης και τακτικής. Συνέβησαν διάφορα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα reset όλοι μαζί, να κρατήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία, παρότι δεν περάσαμε στους ομίλους".

Για την εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο: "Εμείς προσπαθήσαμε αυτές τις τρεις ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας να οργανώσουμε το παιχνίδι όσο πιο έξυπνα γίνεται. Να κλείσουμε τους χώρους και να μην ρισκάρουμε, αλλά παράλληλα να πάμε και για το γκολ. Μας βγήκαν τα γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι πήγε προς την κατεύθυνση που θέλαμε. Δεν μας βγήκε τελικά 100%".

Για το αν τους μένει το "αν" με βάση την εικόνα και στο ΟΑΚΑ: "Στο ποδόσφαιρο όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Κάναμε κάποια λάθη, περάσαμε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, είχαμε και τα θετικά. Προσωπικά, είδα πως υπάρχει κόσμος που αγαπάει πραγματικά την ΑΕΚ, που στέκεται δίπλα στην ομάδα σε δύσκολες στιγμές, σε άσχημα αποτέλεσμα και πολύ κακές εμφανίσεις. Εμείς αυτό κρατάμε και προχωράμε".

Δείτε το video:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ