ΑΕΚ

Ολιβέιρα για γκολ: "Με τον Παουλίνιο μιλήσαμε στα πορτογαλικά για να μην καταλάβουν οι αντίπαλοι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολιβέιρα, μιλώντας στο AEK TV μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ανέφερε πως στη φάση του γκολ, όπου συνεργάστηκε με τον Παουλίνιο, μίλησαν στα πορτογαλικά για να μην καταλάβουν οι αντίπαλοι.

Στο AEK TV μίλησε ο Ολιβέιρα μετά το 2-0 της Ένωσης απέναντι στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων τόνισε πως στη φάση του γκολ του, όπου συνεργάστηκε με τον Παουλίνιο, μίλησαν στα πορτογαλικά για να μην καταλάβουν οι αντίπαλοι το τι ήθελαν να κάνουν.

"Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μπορέσαμε και σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ και λίγο πριν τη λήξη πετύχαμε κι ένα ακόμη. Ειχαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε λίγο περισσότερο χρόνο στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα, της οποίας της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, οπότε είχαν περισσότερη κατοχή. Παρ' όλα αυτά, είχαμε τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη", είπε αρχικά ο 29χρονος επιθετικός.

Για το γκολ που πέτυχε και την ασίστ από τον Παουλίνιο, σχολίασε: "Ηταν μια πολύ καλή ασίστ από τον Παουλίνιο. Μιλούσαμε στα πορτογαλικά γιατί οι αντίπαλοι ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι θέλαμε να πούμε. Του έλεγα να προσπαθήσει να παίξει στην πλάτη του αμυντικού και το κατάφερε. Ηταν μια πολύ καλή πάσα και εγώ έκανα το τελείωμα. Ηταν ένα πορτογαλικό γκολ".

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, τόνισε: "Από την αρχή πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να τελειώσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα των Play Off και να βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Τώρα, τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο εύκολα. Αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε μπροστά μας τρία σημαντικά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Να έχουμε την ίδια απόδοση, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στον ίδιο δρόμο που έχουμε χαράξει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ