ΑΕΚ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ έχει βρει το "κουμπί"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χίμενεθ έχει βρει το "κουμπί" στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δείτε τ' αποτελέσματα του Ανδαλουσιάνου κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αν υπήρχαν δυο πράγματα που ο Μανόλο Χιμένεθ κουβαλούσε μέσα του ως βάρος από την πρώτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν οι αντίξοες συνθήκες δουλειάς μαζί με τον τρόπο που έφυγε, αλλά και εκείνη η βαριά ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό.

Και τα δυο, έγιναν διαφορετικά στην δεύτερη θητεία του. Επέστρεψε με ιδανικές συνθήκες και σταθερή διοίκηση, ενώ αποχώρησε με δική του απόφαση και ως πρωταθλητής. Όσο για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί πραγματικά ο Ισπανός τεχνικός έχει βρει το… κουμπί.

Με τον Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ έχει τρια σερί παιχνίδια αήττητη στο Φάληρο. Και από τον Φλεβάρη του 2017, με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, η Ένωση συνολικά μετρά απέναντι στον Ολυμπιακό, πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια κυπελλική ήττα στο ΟΑΚΑ που όμως ήταν… γλυκιά καθώς έδινε πρόκριση στους κιτρινόμαυρους.

Η δεύτερη θητεία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, ξεκίνησε με νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, στις αρχές του Φλεβάρη του 2017. Το γκολ ο Αϊντάρεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε με «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Με τα γκολ του Αραούχο και του Πατίτο. Στην συνέχεια, η περυσινή σεζόν ξεκίνησε με τη νίκη 3-2 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Και μάλιστα με ανατροπή από 0-2. Δυο γκολ είχε πετύχει ο Χριστοδουλόπουλος και το νικητήριο ο Μάνταλο. Στο αντίστοιχο ντέρμπι του δευτέρου γύρου πέρυσι στο Φάληρο, η ΑΕΚ είχε κάνει και πάλι ανατροπή. Από 0-1. Τότε ήταν τα γκολ του Τσιγκρίνσκι και του Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις, που έδωσαν μια νίκη, μισό τίτλο για την Ένωση.

Οι περυσινές μάχες του Χιμένεθ με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου. Λευκή ισοπαλία στο Φαλήρο και νίκη πρόκριση για την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-1 με τα γκολ του Χριστοδουλόπουλου και του Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ