ΑΕΚ

Σιμάνσκι: "Ελπίζω να παραμείνω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ για πολύ καιρό"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι μίλησε σε πολωνικό Μέσο για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ με τον 25χρονο μέσο να δηλώνει την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Ένωση.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην πολωνική ιστοσελίδα "przegladsportowy.pl" παραχώρησε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο μέσος της Ένωσης, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές μίλησε αρχικά για το ταξίδι του από την Ελλάδα περιγράφοντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

"Δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Ωστόσο, πριν ταξιδέψεις πρέπει να θυμάσαι για έναν QR κωδικό. Είναι υποχρεωτρικό να το δείξεις όταν περνάς τα ελληνικά σύνορα. Συμπληρώνεις μία φόρμα πριν την αναχώρηση και ένας χορηγός σου χορηγείται μετά από 48 ώρες. Χωρίς αυτόν δεν μπορείς να μπεις. Δεν το ξέρουν όλοι αυτό, έτσι κλείνουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή, θέση στο ξενοδοχείο και δεν έχουν τον κωδικό. Αντί για διακοπές στην Ελλάδα, μετά επιστρέφουν σπίτι τους με χαμένα χρήματα" ανέφερε ο Σιμάνσκι.

H AEK ανακοίνωσε την αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι από την Άχματ Γκρόζνι στο τέλος του Ιουνίου, με τον Πολωνό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, στη συνέντευξη εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην χώρα μας για πολλά χρόνια.

"Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ελπίζω να παραμείνω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ για πολύ καιρό. Άλλωστε μένω κοντά στην θάλασσα. Μου έδωσε φτερά η υπογραφή του συμβολαίου. Ήμουν δανεικός τους προηγούμενους έξι μήνες και υπήρχε αβεβαιότητα. Έκανα τα πάντα για να πείσω την ομάδα μου ότι αξίζει να με αγοράσει από την Αχμάτ. Είμαι τόσο πεινασμένος που μείωσα τις διακοπές μου και μετά από μία εβδομάδα στην Πολωνία θα γυρίσω στην Αθήνα. Υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή μου, αλλά και ατομικά θα προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν. Δεν θέλω να αφήσω καμία ευκαιρία. Προς το παρόν, ξεκουράζομαι στο οικογενειακό μου σπίτι" δήλωσε.

Ο Σιμάνσκι αναφέρθηκε και στον προπονητή του Μάσιμο Καρέρα και τον τρόπο δουλειάς του: "Έχουμε αρκετές τακτικές δραστηριότητες. Ο Καρέρα προσέχει περισσότερο πώς να μην δεχθούμε γκολ, παρά πώς θα σκοράρουμε. Μας αναλύει όλα μας τα λάθη και σε ποιο σημείο. Είναι ένας ενδιαφέρων προπονητής, νιώθω ότι πάντα εξελίσσομαι μαζί του".

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ψευδώνυμο με το οποίο τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του στην Ένωση: "Τα παιδιά με φωνάζουν συνήθως με το όνομά μου, αλλά κάποιες φορές, με λένε σκύλο. Γιατί παλεύω και τρέχω πολύ. Δεν αφήνω κανέναν να φύγει. Στον Καρέρα αρέσει η επιμονή. Στην ομάδα μπορεί να χτίζει ωραία ατμόσφαιρα, έτσι μας αρέσει να βγαίνουμε για φαγητό με ολόκληρη την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ