Η ΑΕΚ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια στην εντολή της ΓΓΑ για απαγόρευση της προσέλευσης των φιλάθλων της στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η Ένωση έχει αρχίσει ήδη τις ενέργειές για την ανατροπή της απόφασης.

Παραμονές της αναμέτρησης Παναιτωλικός - ΑΕΚ και η ΓΓΑ απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη προσέλευση κιτρινόμαυρων οπαδών στο γήπεδο του Αγρινίου. Η καθυστερημένη, όπως την χαρακτηρίζουν στην Ένωση, απόφαση αυτή έχει εξαγριώσει τους ανθρώπους της ομάδες, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ανατροπή του σκηνικού.

ADVERTISING

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως δεν πρόκειται να δεχθούν την απόφαση σε καμία περίπτωση και θα δημιουργήσουν μεγάλο ζήτημα. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναιτωλικός στις 19/9 είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωση ότι δίνει εισιτήρια στον κόσμο της ΑΕΚ κι αφού άρχισε η διάθεση, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι βγήκε η απόφαση της απαγόρευσης.

Κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνουν ότι η ΓΓΑ είπε το "ΣΤΟΠ" για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι απορούν τόσο για το γεγονός ότι καθυστέρησε η απόφαση όσο και για το σκεπτικό, καθόσον τόσο στις προηγούμενες επισκέψεις των οπαδών της Ένωσης στο Αγρίνιο όσο και στην πιο πρόσφατη στην Τρίπολη δεν συνέβη το παραμικρό.

ADVERTISING

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και αναμένεται με μεγάλη αγωνία τι πρόκειται να συμβεί. Η ΑΕΚ, πάντως, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, πιέζοντας προς πάσα, εμπλεκόμενη, κατεύθυνση.