ΑΕΚ

Στα κάγκελα η ΑΕΚ για την απαγόρευση

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια στην εντολή της ΓΓΑ για απαγόρευση της προσέλευσης των φιλάθλων της στο ματς με τον Παναιτωλικό. Η Ένωση έχει αρχίσει ήδη τις ενέργειές για την ανατροπή της απόφασης.

Παραμονές της αναμέτρησης Παναιτωλικός - ΑΕΚ και η ΓΓΑ απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη προσέλευση κιτρινόμαυρων οπαδών στο γήπεδο του Αγρινίου. Η καθυστερημένη, όπως την χαρακτηρίζουν στην Ένωση, απόφαση αυτή έχει εξαγριώσει τους ανθρώπους της ομάδες, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ανατροπή του σκηνικού.

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως δεν πρόκειται να δεχθούν την απόφαση σε καμία περίπτωση και θα δημιουργήσουν μεγάλο ζήτημα. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναιτωλικός στις 19/9 είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωση ότι δίνει εισιτήρια στον κόσμο της ΑΕΚ κι αφού άρχισε η διάθεση, μία ημέρα πριν από το παιχνίδι βγήκε η απόφαση της απαγόρευσης.

Κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνουν ότι η ΓΓΑ είπε το "ΣΤΟΠ" για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι απορούν τόσο για το γεγονός ότι καθυστέρησε η απόφαση όσο και για το σκεπτικό, καθόσον τόσο στις προηγούμενες επισκέψεις των οπαδών της Ένωσης στο Αγρίνιο όσο και στην πιο πρόσφατη στην Τρίπολη δεν συνέβη το παραμικρό.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και αναμένεται με μεγάλη αγωνία τι πρόκειται να συμβεί. Η ΑΕΚ, πάντως, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, πιέζοντας προς πάσα, εμπλεκόμενη, κατεύθυνση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ