ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την πώληση του Λιβάι Γκαρσία. Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανήκει και επισήμως πια στην Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως ο Λιβάι Γκαρσία. Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε την πώληση του διεθνούς εξτρέμ στην Ένωση, ο οποίος δήλωσε: "Ευχαριστώ τη Μπεϊτάρ που αποδέχτηκε το αίτημά του να ανέβω επαγγελματικά και οικονομικά".

Οι Ισραηλινοί απέστειλαν υπογεγραμμένη τη συμφωνία με την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (14/9) και ακολούθως ανακοινώθηκε το deal. Η ΑΕΚ κάνει πλέον αγώνα δρόμου να ταξιδέψει την Τρίτη (15/9) στην Αθήνα ο ακραίος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση, όπως εν τέλει αποδείχτηκε από την καθοριστική πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ, προσφέροντας στη Μπειτάρ Ιερουσαλήμ το ποσό 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του 22χρονου ποδοσφαιριστή και επιπλέον 300.000 ευρώ μπόνους για στόχους της ΑΕΚ που θα εκπληρωθούν με τον Γκαρσία ενεργό σε αυτές, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή της σε ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

תודה ליוואי! from Beitar Jerusalem on Vimeo.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ