ΑΕΚ

Τα γκολ της ΑΕΚ μέσα από την παρακάμερα και η αγκαλιά Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου

ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την παρακάμερα από το ΑΕΚ-Σέλτικ με την κάμερα της ΑΕΚ να πιάνει και τα δυο γκολ των "κιτρινόμαυρων" αλλά και το ξέσπασμα τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών με τη λήξη της αναμέτρησης.

Μέσα από ένα δεκάλεπτο βίντεο η παρακάμερα της ΑΕΚ παρουσιάζει όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα με τη Σέλτικ.

Δείτε όμορφες σκηνές με τους οπαδούς των δυο ομάδων έξω από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να ανταποδίδουν τη φιλοξενία του πρώτου αγώνα. Δείτε επίσης την προη προθέρμανση των "κιτρινόμαυρων" αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ.

Η κάμερα της ΑΕΚ κατέγραψε και τα δυο γκολ των "κιτρινόμαυρων" καθώς και τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών από μια άλλη οπτική γωνία.

Επίσης ξεχωρίζει η αγκαλιά του Σιμόες στον Οικονόμου μετά τον τραυματισμό του δεύτερου που αναγκάστηκε να κάνει ράμματα για να συνεχίσει.

Τέλος δείτε το ξέσπασμα του πάγκο της ΑΕΚ με το σφύριγμα της λήξης αλλά και την αγκαλιά του Λυμπερόπουλου με τον Ουζουνίδη με τον "Λύμπε" να σηκώνει στα χέρια τον Έλληνα τεχνικό και τέλος τα "Όλε, όλε" μπροστά από την εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ