ΑΕΚ

Το φετινό... 20+10=0 στα ντέρμπι της ΑΕΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ψάχνει τις αιτίες που δεν έχει νίκη φέτος σε ντέρμπι και το "μηδέν" στους αριθμούς των Πέτρου Μάνταλου και Μάρκο Λιβάγια είναι μια από αυτές.

Ο ένας (λέγε με Μάνταλο), είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ. Όχι μόνο στο περιβραχιόνιο. Ο άλλος (λέγε με Λιβάγια), είναι η πιο ακριβή μεταγραφή της ΑΕΚ. Και από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του περυσινού πρωταθλήματος.

Αμφότεροι είναι γενικώς παίκτες κλειδιά για την Ένωση. Πολλώ δε μάλλον, σε ματς που είναι ντέρμπι. Όμως οι αριθμοί του Μάνταλου και του Λιβάγια στα φετινά ντέρμπι, πιθανότατα είναι μια από τις αιτίες, που η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κάνει ακόμα νίκη.

Το νούμερο 20 και το νούμερο 10 της Ένωσης, έχουν μείνει στο… μηδέν στα γκολ στα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα πέρυσι, ο Μάνταλος είχε πετύχει το γκολ της νίκες στο 90ο λεπτό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (με ασίστ του Λιβάγια). Και ο Λιβάγια είχε σκοράρει τόσο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και σ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μόνο ο Κροάτης μαζί με τον αρχηγό της ΑΕΚ, είχαν δώσει με τα γκολ τους επτά βαθμούς σε ντέρμπι. Και δυο νίκες.

Φέτος κανένας από τους δυο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε ντέρμπι. Ο Μάνταλος έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ ο Λιβάγια είχε δοκάρι στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μοναδικό θετικό στατιστικό, η ασίστ του Κροάτη στο γκολ του Πόνσε, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρυσι αήττητη, εφέτος χωρίς νίκη και -10 βαθμούς στα ντέρμπι η ΑΕΚ!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ