ΑΕΚ

Βέρντε: "Μου θυμίζει τους Ναπολιτάνους ο κόσμος της ΑΕΚ"

Ο ΝΤΑΝΙΕΛΕ ΒΕΡΝΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο ΝΤΑΝΙΕΛΕ ΒΕΡΝΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Ντανιέλε Βέρντε, υποστήριξε πως θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φτάσει ξανά στο πρωτάθλημα ενώ μίλησε για το αγαπημένο του "7", τον κόσμο των "κιτρινόμαυρων" και το γήπεδο.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κιτρινόμαυρων" και στάθηκε στον κόσμο της ομάδας που του θυμίζει τους οπαδούς της Νάπολι.

Επίσης ο Βέρντε στάθηκε στο αγαπημένο του νούμερο, το "7", αλλά και το γήπεδο ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο υποστήριξε πως θα τα δώσει όλα για να οδηγήσει την ΑΕΚ και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ειμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Εχω λάβει πολλή αγάπη. Ελπίζω να την ανταποδώσω. Το νούμερο 7 είναι κάτι που αγαπώ απο μικρός και ελπίζω να μου φέρει τύχη».

Για τους στόχους:
«Αυτό που θέλω και ελπίζω να βοηθήσω όσο γίνεται την ομάδα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το τι ξέρει για τον κόσμο της ΑΕΚ:
«Δεν έχω λάβει πάρα πολλές πληροφορίες. Έχω δει βίντεο με τον κόσμο της ΑΕΚ. Μου θυμίζει τους Ναπολιτάνους. Ελπίζω να ζήσουμε όμορφες στιγμές».

Για το νέο γήπεδο κι αν έχει δει βίντεο:
«Δεν έχω δει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω ακούσει ότι θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ελπίζω να είμαι εδώ και να γιορτάσουμε με τους συμπαίκτες μου πολλά πράγματα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ