ΑΕΚ

Χαλάει του Σλούτσκι στην ΑΕΚ: Ζήτησε χρόνο

Russia's head coach Leonid Slutsky watches his players before the friendly soccer match between Russia and Lithuania in Moscow, Russia, Saturday, March 26, 2016. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Russia's head coach Leonid Slutsky watches his players before the friendly soccer match between Russia and Lithuania in Moscow, Russia, Saturday, March 26, 2016. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην ΑΕΚ, όμως από την άλλη δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα ο Λεονίντ Σλούτσκι. Οπότε οι «κιτρινόμαυροι» ενεργοποιούν το Plan B.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, το θέμα του Ρώσου τεχνικού, Λεονίντ Σλούτσκι, δεν θα έχει, κατά πως όλα δείχνουν, αίσιο τέλος.

Ο πρώην τεχνικός της Φίτεσε ενημέρωσε σήμερα τον Ίλια Ίβιτς ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης, η οποία όμως, δεν μπορεί να τον περιμένει.

Πλέον, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, καλείται να ενεργοποιήσει το PLAN B, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αφορά σε άλλον προπονητή, επίσης εγνωσμένης αξίας, ο οποίος ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης.

Ασφαλώς πρόκειται για μια εξέλιξη που δημιουργεί έξτρα πίεση στην ΑΕΚ και στον Ιβιτς, ο οποίος πρέπει να πιέσει την επόμενη επιλογή του να αποδεχθεί την πρότασή του, για να μη μπλέξει σε ιστορίες από την αρχή.

Είτε με προπονητές με τους οποίους δεν έχει μιλήσει ακόμα, είτε με άλλους, που αρχικά είχε απορρίψει και πλέον καλείται να επανεξετάσει. Το Sport24.gr παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ