ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε για την αγωνιστική καθίζηση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρότι υποστήριξε ότι υπάρχει εξήγηση, σημείωσε ότι δεν θέλει να την πει ανοιχτά.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο δέχτηκε τέσσερα γκολ. Ο Ισπανός ανέφερε:

"Ναι υπάρχει εξήγηση αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αλλά βάλαμε ένα γκολ στο α' μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και απο τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές".

Για τους παίκτες του:

"Όχι δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πως θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά".

Για το αν η ομάδα είναι απροπόνητη:

"Όχι δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο α' μέρος. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ