ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ρουμάνο Στελιάνο Φιλίπ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον Ρουμάνο Στελιάνο Φιλίπ

Την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ, Στελιάνο Φιλίπ, ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βιτορούλ Κονστάντζα της Ρουμανίας.

Παίκτης της ΑΕΛ είναι και επισήμως ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, Στελιάνο Φιλίπ. Ο 25χρονος υπέγραψε για 1,5 χρόνο στους "βυσσινί", προερχόμενος από τη Βιτορούλ Κονστάντζα της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Steliano Filip. Ο Steliano Filip είναι από τo πρωί στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Steliano Filip είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,79, υπήρξε διεθνής με όλες τις ομάδες της Εθνικής Ρουμανίας (9 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών) και αγωνίζεται ως αριστερό φουλ μπακ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Ρουμανίας όπως οι Δυναμό Βουκουρεστίου και Ντουναρέα και στη Χάιντουκ Σπιτ στην Κροατία.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Βιτορούλ Κονστάντζα της Ρουμανίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ