ΑΕΛ

ΑΕΛ: Επίσημα στην ομάδα της Λάρισας ο Γιάκος

ΑΕΛ: Επίσημα στην ομάδα της Λάρισας ο Γιάκος

Ο Ευριπίδης Γιάκος αποτελεί και επίσημα παίκτη της ΑΕΛ καθώς τη Δευτέρα υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "βυσσινί" και ανακοινώθηκε επίσημα.

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ευριπίδης Γιάκος ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος (σ.σ. 09/04/1991) επιθετικός υπέγραψε τη Δευτέρα (13/5) το συμβόλαιο του με τους "βυσσινί" μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και εν συνεχεία ανακοινώθηκε.

Μάλιστα στην ανακοίνωση των "βυσσινί" γίνεται λόγος για το πως ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει επαγγελματία τον Γιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην πρώτη του δήλωση ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ που τον εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά.

Ο Γιάκος ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει μόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Δόξα Κρανούλας έχει 161 συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής και οκτώ τέρματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο Ευριπίδη Γιάκο.

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει πολύ στενή σχέση με τον κ. Κούγια, αφού από το 2006 όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών ο κ. Κούγιας διέβλεψε το ταλέντο του και τον έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας από τους Μιχαήλ, Ντάσιο, Οικονόμου, Χαρίση, Κασναφέρη, Ατάντο, Τζάνη, Καλογέρη και Μιχαλόπουλο, ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών που ο κ. Κούγιας άφησε προίκα στον κ. Χριστοβασίλη, όταν αυτός αγόρασε από τον κ. Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2008.

Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρήδουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ»".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ