ΑΕΛ

ΑΕΛ: Η απάντηση του Κούγια στον Πανιώνιο

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έξω από τα γραφεία του ανακριτή στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου είναι προγραμματισμένη η απολογία του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και  του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έξω από τα γραφεία του ανακριτή στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου είναι προγραμματισμένη η απολογία του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας, με προσωπική του δήλωση, απάντησε στις καταγγελίες του Πανιωνίου και έκανε λόγο για ψέματα εις βάρος του. Παραδέχθηκε το επεισόδιο με τον Σαραμαντά, αλλά όχι όπως το παρουσίασαν οι κυανέρυθροι.

Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αλέξη Κούγια, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και γνωστό ποινικολόγο να απαντά στις καταγγελίες των κυανέρυθρων και έκανε λόγο για ψέματα εις βάρος του. Παράλληλα, παραδέχθηκε το επεισόδιο με τον Σαραμαντά, αλλά όχι όπως παρουσιάστηκε, ενώ έκανε και πάλι αναφορά στους Σιντιμπέ και Ντεγκρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θέλω να συστήσω στους 2 ιδιοκτήτες του χρέους του Πανιωνίου, των οποίων αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν αναφέρονται σε έναν άνθρωπο σαν κι εμένα, που έχω υπάρξει πραγματικός ιδιοκτήτης 4 ομάδων (Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ) οι οποίες ήταν διαλυμένες όταν τις ανέλαβα σε κατώτατες κατηγορίες με τεράστια χρέη και μόλις έφυγα κατέρρευσαν, εκτός βεβαίως της ΑΕΛ, την οποία έχω τώρα και η οποία ακμάζει.

Για όλες τις ομάδες μου λόγω του πάθους μου για το ποδόσφαιρο επί 40 χρόνια σχεδόν δαπάνησα πάρα πολλά τίμια χρήματα προερχόμενα από το δύσκολο λειτούργημα μου, τις εξυγίανα οικονομικά, κατασκεύασα προπονητικά κέντρα, αγόρασα πούλμαν, έδωσα όραμα στους οπαδούς τους και συγχρόνως μέσω αυτών προσπάθησα να καθαρίσω από τη βρωμιά του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαιτώ από ανθρώπους τους οποίους έχω βοηθήσει ανιδιοτελώς, όταν κάνουν ανακοίνωση προσωπικά για μένα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και στεναχωρούμαι, γιατί αντί να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν αυτοί και οι ποδοσφαιριστές τους σε συνεργασία με τους διαιτητές εις βάρος της ομάδος μου, λένε με επίσημη ανακοίνωση τους ακραία ψέματα τα οποία με συκοφαντούν.

Η μοναδική αλήθεια την οποία λένε οι αγνώμονες αυτοί άνθρωποι είναι το επεισόδιο μεταξύ εμού και του ψευτόμαγκα, με την ανοχή του διαιτητού μέσα στο γήπεδο Σαραμαντά, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το παρουσίασαν.

Ουδέποτε ως ιδιοκτήτης ομάδος, ειδικά μετά από αγώνα, έχω εξυβρίσει ή απειλήσει ποδοσφαιριστές της ομάδος μου, γιατί τους έχω σαν παιδιά μου, με μοναδική εξαίρεση 2 τερματοφύλακες, τον Σιντιμπέ στο στημένο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά και τον Ντεγκρά μετά το παιχνίδι ΑΕΛ - Ηρακλής

Μπορούν να ρωτήσουν γι αυτό οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε ομάδα είχα.

Ειδικά στο παιχνίδι αυτό χειροκρότημα τους ποδοσφαιριστές μου και τους προπονητές μου γιατί με την απόδοση τους έπρεπε να κερδίσουν με 5 γκολ διαφορά.

Εκείνο που με έχει ενοχλήσει πιο πολύ από όλα είναι η ακραία συμπεριφορά του Νίκου Ζαμάνη και των υπολοίπων στον πάγκο του Πανιωνίου, που επηρέασαν όλους τους διαιτητές, αλλά κυρίως ενός «δημοσιογράφου» ονόματι Λαδόπουλου, ο οποίος ενώ πληρώνεται και από τους Λαρισαίους πολίτες, αφού εργάζεται στο Δημόσιο Ραδιόφωνο, με παρεμβάσεις του σε διάφορες εκπομπές της ΕΡΑ Σπορ, λειτουργούσε χθες όλη μέρα ως εκπρόσωπος του Πανιωνίου, προβαίνοντας και σε ειρωνικά σχόλια.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω για τη συμπεριφορά του τον κ. Ζούλα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εκεί στην ΕΡΑ Σπορ έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους, δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται με το αζημίωτο και δεν το πιστεύω, αλλά λειτουργούν ως δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Ατρόμητου, του Πανιωνίου και δεν έχουν καμία σχέση με το δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Λάρισα κ. Βαγγέλη Μητρούσια και τον τρόπο με τον οποίο αυτός ασκεί το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

Ελπίζω να αντιληφθούν όλοι τα λάθη τους".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ