Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για απομάκρυνση του Γκόρνταν Πέτριτς και των συνεργατών του και τονίζει πως δεν ο Σέρβος προπονητής δεν ζήτησε αποζημίωση.

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr για απομάκρυνση του Γκόρνταν Πέτριτς από την ΑΕΛ ήρθε η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ με την επίσημη ανακοίνωση των "βυσσινί" που αναφέρει πως τόσο ο Σέρβος όσο και τα περισσότερα μέλη από το τεχνικό τιμ αποτελούν παρελθόν.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μάλιστα ο Σέρβος προπονητής για να λύσει το συμβόλαιο του το μόνο που ζήτησε ήταν να δοθεί το ποσό των 15.000 ευρώ στον συνεργάτη του κ. Γιόβιτς με την ΑΕΛ να αποδέχεται αυτό το αίτημα.

Πλην του Πέτριτς και του Γιοβιτς παρελθόν αποτελούν από την ΑΕΛ και οι Ανδρέας Λαυδαριάς και Γιώργος Φουσέκης με την ανακοίνωση των "βυσσινί" να σημειώνει:

"Παραμένουν στην ομάδα μόνο οι Λαρισαίοι, ο team manager και εξαίρετος γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.

ADVERTISING

Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.

Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00 στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Πέτριτς από την ΑΕΛ