ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Κύριε Κλάτενμπεργκ, οι διαιτητές το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏÊ - ÁÅË (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εκτοξεύοντας αιχμές κατά του διαιτητή Τσαγκαράκη, στέλνοντας μήνυμα στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Παράπονα από τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε η ΑΕΛ, η οποία στο ημίχρονο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σεσέροβιτς και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες καρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσέροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ. Ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διατητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδο μας στην Ευρώπη".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ