ΑΕΛ

ΑΕΛ: Κάκωση στον αυχένα ο Σετσέροβιτς

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άντναν Σετσέροβιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" λόγω άτσαλης πτώσης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά γλύτωσε τη διάσειση, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί μία κάκωση στον αυχένα.

Η ΑΕΛ έκανε μία σπουδαία ανατροπή στο "Κλ. Βικελίδης", καθώς, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, επικράτησε 3-2 του Άρη για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο "πάγωσαν" εξαιτίας του τραυματισμού του Άντναν Σετσέροβιτς.

Ο μέσος των "βυσσινί" έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας, και έχασε για μερικά δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του. Όμως, χάρη στην άμεση παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου ανέκτησε τις αισθήσεις του και συνέχισε για λίγα λεπτά το παιχνίδι, προτού γίνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς ήταν ζαλισμένος από το τράνταγμα.

Το θετικό για τον Βόσνιο μέσο είναι πως απέφυγε τα χειρότερα και πιο συγκεκριμένα τη διάσειση, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί μία κάκωση στον αυχένα. Ο Σετσέροβιτς είχε αρχικά τάσεις λιποθυμίας, οι οποίες, ωστόσο, ήταν από τα τράνταγμα λόγω της άτσαλης πτώσης, καθώς όσο περνούσε η ώρα ένιωθε καλύτερα και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί σε νοσοκομείο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ